Grönt Kort kurs

Lördag 14 sept

Kl 09.30-(ca) 18.00

Detta är en intensivkurs där vi går igenom hela kursen och gör samtliga delprov på en och samma dag. Kurstakten är något högre än vid de traditionella kurserna som hålls vid flera tillfällen. Den som vet med sig att man har lite läs- och förståsvårigheter rekommenderas då inte denna intensivkurs, utan vi rekommenderar att ni då väljer en kurs med lite långsammare takt /alt går det bra att kontakta oss på nedanstående mail så kan vi skräddarsy ett individuellt upplägg som kan passa just dig.

Vid kursdagens slut så bokar vi in en dag då ni gör det slutgiltiga provet. Om du då fått godkänt på kursen, samtliga delprov och det slutgiltiga provet så registreras ditt Gröna Kort i Tävlingsdatabasen.

För att kursen som egentligen är en 16 timmars kurs ska hinnas med under en dag krävs att du gör en del hemarbete hemma. Ca en vecka innan kursstart kommer du att få mailat hem det kursmaterial som du då bör förbereda innan kursen.


Kursavgift: Medlemmar i Lyckås Ryttarförening: 700 kr

Övriga 850 kr

(350 kr inbetalas vid anmälan och resterande betalas på kurstillfället. Vid avbokning av kursen återfås inte anmälningsavgiften, men den kan användas som tillgodo på ny Grönt Kort kurs inom 6 månader)

Lunch och fika ingår

Kursen hålls i Västerhaninge

Vid anmälan eller frågor maila till:

monica.larade@gmail.com

För dig över 18 år

Om ni är över 18 år och känner att ni har så pass mycket koll när det gäller tävlingar och vad som gäller på tävlingsplatsen utan att du behöver gå hela kursen. Kanske har du tävlat en hel del tidigare på tävlingar där man inte behöver Grönt Kort eller varit funktionär på tävlingar eller varit med som hästskötare på tävlingar.

Då behöver ni inte gå hela kursen utan kan välja ett alternativ där ni studerar kursen hemma med ett material anpassat för er som ni får via mail. När ni känner att ni är klara med pluggandet så kontaktar ni mig och jag bokar vi in en tid som ni kan komma och göra samtliga delprov och det slutgiltiga provet.

Priset för denna utbildningen är 600 kr (varav 300 kr betalas in på konto vid anmälan, och resterande 300 kr betalas kontant när Slutprovet skrivs).